Mi smo dokaz da oni postoje

Čvrsto vjerujem da postoji izvanzemaljski život, a nakon što ovo pročitate i vi ćete - možda.

U Sunčevom sustavu postoji osam planeta. Jedna od tih planeta ima atmosferu koja je sastavljena prvenstveno od dušika. Stanovnici te planete su sretnici, jer planet ima tekuću željezna jezgru koja, dok se okreće, stvara magnetosferu koja ih štiti od jakog sunčevog zračenja.

Germanofobija - početak

Filmovi na primjer, vrlo često imaju za negativce likove povezane s Njemačkom ili iz Njemačke. Zašto baš toliko negativaca dolazi iz Njemačke, a ne iz nekih drugih zemalja? Znam, odgovor je Hitler i Drugi svjetski rat.

Kada dodamo povijesne i znanstvene TV kanala, poput History ili National Geographic koji i dalje izbacuju nove dokumentarce o Drugom svjetskom ratu i  Hitleru, izgleda kako da Njemačka još uvijek plaća dug zlog povijesnog razdoblja.

Može li se zombi apokalipsa stvarno dogoditi?

Sada u vrijeme vladavine COVID-19, većina ljubitelja fikcije sigurno se zapitala može li se dogoditi zombi apokalipsa, slično kao u filmovima i serijama tipa World War Z ili Waking dead? Ja jesam.

Jeziva priča o događaju iz Dyatlova prolaza

Možda jedan od najbizarnijih i zastrašujućih slučajeva u povijesti planinarenja, ali i općenito sa survival i outdoor elementima, dogodio su u bivšem Sovjetskom svezu kada je devet nesretnih studenata umrlo misteriozno u creepy događaju. Priča ide ovako nekako.

 

Prijava na newsletter

* obavezno polje

Molimo odaberite sve načine na koje želite primati obavijesti od Oruzarnice:

U bilo kojem trenutku možete otkazati pretplatu klikom na vezu u podnožju naših obavijesti. Za informacije o uvjetima privatnosti posjetite našu web stranicu.

Kao platformu za marketing koristimo MailChimp. Klikom na gumb prijava, potvrđujete da će vaši podaci biti preneseni na MailChimp za obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti korisnika usluge MailChimp here.