Fizičke aktivnosti za preživljavanje

Biti fizički spreman za preživljavanje u divljini, prirodi, izvan naseljenih područja, bez obzira na razlog, uvijek se tretira kao misao “brinut ću se za kondiciju” kad za to dođe vrijeme.

Ako su nas prošle katastrofe išta naučile, to je da se nezgode i nesretni slučajevi događaju kada ih najmanje očekujemo i ponekad nam sudbina nije naklonjena. U takvim slučajevima najbolji resursi koje imamo na raspolaganju za preživljavanje smo mi sami.

Kako djecu motivirati na boravak u prirodi?

Pametni mobiteli, tableti, društvene mreže, lajkovi, igrice, važan su dio odrastanja naše djece. Nove generacije, nova tehnologija, novi načini druženja segmenti su koje, mi kao roditelji moramo prihvatiti i biti dio njih kako bi našu djecu bolje razumjeli.

Zimski survival set za vaš automobil

Prometne nesreće, nezgode ili kvarovi se događaju i vaš automobil može stati negdje daleko u hladnoj noći. Ne dozvolite da vas takva situacija uhvati nespremne.

Napravite vlastiti set za preživljavanje od stvari koje već vjerojatno imate u vlastitom domu i koji će se izvrsno nadopuniti s obveznom prvom pomoći koji zakonski morate imati u automobilu.

11 radnji za taktički nož

Nož za preživljavanje je osnovni komad opreme kada pomislimo na boravak u divljini. Popularno su poznati kao lovački nož, nož za ribolov, vojni nož, taktički nož, a u stvari to je alat za široki spektar zadataka. Njegove svestranosti kao alata i oružja čini ga obveznim predmetom koji se treba naći u vašem ruksaku. Niti jedan izlet u šumu ne bi se trebao dogoditi bez pouzdanog noža.

 

Prijava na newsletter

* obavezno polje

Molimo odaberite sve načine na koje želite primati obavijesti od Oruzarnice:

U bilo kojem trenutku možete otkazati pretplatu klikom na vezu u podnožju naših obavijesti. Za informacije o uvjetima privatnosti posjetite našu web stranicu.

Kao platformu za marketing koristimo MailChimp. Klikom na gumb prijava, potvrđujete da će vaši podaci biti preneseni na MailChimp za obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti korisnika usluge MailChimp here.