Multifunkcionalna alatna kartica

Multifunkcionalna alatna, taktička kartica za novčanik, dimenzija 8,5 cm x 5,3 cm izrađena od crnog nehrđajućeg čelika krije u sebi 14 alata koji će vam zatrebati na planinarenju, kampiranju, lovu, ribolovu, putovanjima, izletima, biciklizmu i u svakodnevnom životu.

Vrhunski Bowie nož, Timber Wolf

Bez sumnje radi se o pravom ljepotanu među noževima i primjerak je za znalce i sve ljubitelje preživljavanje, lova,ribolova, kampiranja, svakog drugog oblika boravka u prirodi. Osobno, ja ga vidim kao ukras uz certifikat na nekom zidu, polici ili vitrini.
Radi se o masivnom Bowie nožu proizvedenom u limitiranom izdanju, ukupne dužine 40,64 cm. Dužina oštrice je 26,67 cm, a debljina 5 mm. Izrađena je od kvalitetnog nehrđajućeg čelika 3Crs13.

 

Prijava na newsletter

* obavezno polje

Molimo odaberite sve načine na koje želite primati obavijesti od Oruzarnice:

U bilo kojem trenutku možete otkazati pretplatu klikom na vezu u podnožju naših obavijesti. Za informacije o uvjetima privatnosti posjetite našu web stranicu.

Kao platformu za marketing koristimo MailChimp. Klikom na gumb prijava, potvrđujete da će vaši podaci biti preneseni na MailChimp za obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti korisnika usluge MailChimp here.