Bolji život uz borilačke vještine

Mnogi ljudi započnu s treninzima borilačkih vještina jer žele naučiti samoobranu. Nakon nekog vremena otkrivaju da im borilačke vještine mogu ponuditi mnogo više od same samoobrane.

50 savjeta za bolji fitness rezultat

Posjećujete teretanu, ali niste zadovoljni rezultatom. Možda je greška baš u vama i vašem pristupu treningu ili jednostavno ne znate kako iz treninga izvući maksimum.

Stvar je donekle jednostavna na papiru, ali u praksi mnogo teža. Bez previše filozofije, u nastavku su čak 50 primjera kao biti uspješniji i učinkovitiji u teretani i kako iz treninga izvući ono što uistinu želite.

teretana ujutro

Teretana u 7 ujutro

Vrijeme nas gazi bez milosti i svakako moramo organizirati i imati život izvan svih obaveza. Posao, obitelj, prometne gužve … i kako uz sve to naći vremena za teretanu ili bilo koji drugi oblik treninga. Ako nemate problem s jutarnjim buđenjem razmislite o ranojutarnjem odlasku u teretanu ili se razbudite uz nekoliko pretrčanih kilometara.

therapy

Želim imati profitabilni klub borilačkih vještina

Imate ambiciju i želite osnovati klub nekog borilačkog sporta u kojemu ste stručnjak i sigurno na početku zapitat ćete se koliko će vaš trud, rad, entuzijazam biti profitabilan. Može li se od vođenja kluba i trenerskog posla živjeti, ako ne tako ambiciozno, može li klub biti dodatni izvor prihoda.

 

Prijava na newsletter

* obavezno polje

Molimo odaberite sve načine na koje želite primati obavijesti od Oruzarnice:

U bilo kojem trenutku možete otkazati pretplatu klikom na vezu u podnožju naših obavijesti. Za informacije o uvjetima privatnosti posjetite našu web stranicu.

Kao platformu za marketing koristimo MailChimp. Klikom na gumb prijava, potvrđujete da će vaši podaci biti preneseni na MailChimp za obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti korisnika usluge MailChimp here.