O meni

Renato SemenčićBok i dobrodošli u Oružarnicu. Moje ime je Renato Semenčić, živim u Zagrebu i potpuno sam običan čovjek. Radim od 08 do 16h i imam prekrasnu obitelj. Obožavam fantasy, odrastao sam na Tolkienu, Conanu i drugim knjigama, stripovima, filmovima, video igrama tog žanra. Zanima me kao je to nekada bilo, kako su se vodile epske antičke i srednjovjekovne bitke, koja se taktika primjenjivala, koje se oružje koristilo…Posjedujem malu kolekciju mačeva, te bih želio podijeliti radosti i razočarenja koja sam doživio prilikom njihove nabave. Ako netko uspije izvući nešto korisno u tome, bit će mi neopisivo drago.

Oružarnica je moj hobi koju gradim polako kao “one man band” i pokušavam je uklopiti u svoj pretrpani poslovni i privatni život. Vizija je jasna, ali vremena i potrebnog znanja uvijek nedostaje. Ako je netko prepoznao da dijelimo sličan interes ili ima ideju i savjet kako mi pomoći na putu dalje… pošalji mi mail.

Pridružite se Oružarnici na facebooku;

https://www.facebook.com/groups/226753097970814/

 

 

Kontakt:

Ime i prezime:*
Upišite ime i prezime

Email adresa:*
Ispravno upišite email adresu

Naslov poruke:*
Upišite naslov poruke

Poruka:
Invalid Input

Priložite datoteku:
Invalid Input

CAPTCHA*
CAPTCHA
Invalid Input

Newsletter

Prijava na newsletter

* obavezno polje

Molimo odaberite sve načine na koje želite primati obavijesti od Oruzarnice:

U bilo kojem trenutku možete otkazati pretplatu klikom na vezu u podnožju naših obavijesti. Za informacije o uvjetima privatnosti posjetite našu web stranicu.

Kao platformu za marketing koristimo MailChimp. Klikom na gumb prijava, potvrđujete da će vaši podaci biti preneseni na MailChimp za obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti korisnika usluge MailChimp here.