Igra prijestolja, što nakon završetka serije?

Na 11 Listopad 2016.

Još su dvije Sezone Igre prijestolja pred nama, sljedeće godine i zadnja sezona koja bi se trebala prikazati 2018. Ali, izgleda da to neće biti kraj avanturama u Westerosu. Osobno, držim fige da će tako i biti. U Westerosu je još mnogo neispričanih priča. Ipak oprezno za sada HBO programski predsjednik Casey Bloys kaže da je ta ideja još u razmatranju.

Igra prijestolja

Poslovno Igra prijestolja je napravila ogroman uspjeh, te se duboko uvukla u pop kulturu. Ocjene su rasle iz sezone u sezonu, te je serija dobila rekordan broj Emmya. Ukratko, nije nimalo neočekivano da HBO želi zadržati zlatnu koku i da franšiza Igre prijestolja ide što je duže moguće.

Sa druge strane, autor Igre prijestolja George RR Martin izgleda da je otvoren na daljnju suradnju, ali za sada ne potvrđuje ništa.

I do have thousands of pages of fake history of everything that led up to Game of Thrones. There’s a wealth of material there, and I’m still writing more, but at the moment, we still have this show to finish, and I still have two books to finish. So, that’s all speculation.

jon snow kit harington

Tvorci serije, dvojac David Benioff i DB Weiss, kažu da su sigurni da će biti novi serija smještenih u Westrosu, ali da njihova priča sa Igrom prijestolja završava. Casey Bloys se nada ako dođe do novih serija, da dvojac ipak neće u potpunosti napustiti serijale.

Sve u svemu prerano je za bilo kakva nagađanja, ali ako uzmemo činjenicu da novac sve pokreće, novih serijala u Westerosu će sigurno biti, samo je pitanja u koje će ih vrijeme smjestiti. Možda u vrijeme dolaska prvih ljudi, ili u vrijeme izgradnje zida ... just dreaming.

Ali pričekajmo, kreševo Igre prijestolja je pred nama. Deanerys se vraća sa flotom, moćnom vojskom i tri zmaja u 7 kraljevina. Da li je ona zadnji Targaryen ili Jon Snow ima zakonsko pravo na željezno prijestolje? Što će se dogoditi u trokutu Jon Snow, Sansa, Maloprsti? Gdje će završiti Melisandre i hoće li Cersei postati mad queen? Samwell je napokon stigao u Citadelu......

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Newsletter

Prijava na newsletter

* obavezno polje

Molimo odaberite sve načine na koje želite primati obavijesti od Oruzarnice:

U bilo kojem trenutku možete otkazati pretplatu klikom na vezu u podnožju naših obavijesti. Za informacije o uvjetima privatnosti posjetite našu web stranicu.

Kao platformu za marketing koristimo MailChimp. Klikom na gumb prijava, potvrđujete da će vaši podaci biti preneseni na MailChimp za obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti korisnika usluge MailChimp here.